New Brand: Garment Project

New Brand: Garment Project

Nieuw jaar, nieuw merk! We openen 2016 met een frisse toevoeging aan ons sneakeraanbod: Garment Project.

6 januari 2016 Read more
Nieuw in het 'Wheat' pack: Nike Air Max 90

Nieuw in het 'Wheat' pack: Nike Air Max 90

Vlak voor het einde van 2015 wordt het ‘Wheat’ pack met deze Air Max 90 uitgebreid. Een sterke toevoeging aan de serie winterse sneakers die Nike dit seizoen heeft neergezet.

18 december 2015 Read more
WOOD WOOD: ‘Internationlism’ Winter ‘15

WOOD WOOD: ‘Internationlism’ Winter ‘15

Wood Wood is een clean streetwear label dat invloeden haalt uit sport, fashion en kunst. In 2002 is het merk opgericht door vrienden van de design academy uit Copenhagen, waarna het binnen korte tijd een internationale reputatie heeft opgebouwd.

8 december 2015 Read more
Pendleton x Vans Holiday 2015

Pendleton x Vans Holiday 2015

Vans en Pendleton Woolen Mills zijn vertrouwde vrienden. All-American iconen die al meerdere malen succesvolle collabs hebben opgezet. Dit seizoen is het tijd voor een ‘winterized’ pack: de Holiday Collection. Beschikbaar bij beperkte retailers!

4 december 2015 Read more
Introducing: Portuguese Flannel

Introducing: Portuguese Flannel

Portuguese Flannel is een nieuw merk dat opgericht is door twee broers die de familietraditie van het produceren van katoen wilden voortzetten. De overhemden worden geproduceerd in het noorden van Portugal.

23 september 2015 Read more
 Daily Rush x Carhartt 10 Year Anniversary Pack

Daily Rush x Carhartt 10 Year Anniversary Pack

Ter ere van ons tienjarige bestaan hebben we samen met onze vrienden van Carhartt een tweetal t-shirts en tote-bags ontworpen. Het pack is een hommage aan de early 90's, met als thema: Rotterdam rave!

19 augustus 2015 Read more
MeLikePainting X Daily Rush `Folami Chic`

MeLikePainting X Daily Rush `Folami Chic`

Een vers stukje streetart in Rotterdam! De muurschildering op het rolluik van onze shop, Daily Rush, is gemaakt door Tymon Ferenc de Laat van MeLikePainting.

3 juni 2015 Read more
Eat Dust - One For The Road

Eat Dust - One For The Road

Vanaf het Antwerpse asfalt naar hartje Rotterdam. Doordrenkt met motorolie en indigo: Eat Dust. Een Belgisch denim-merk dat ontstaan is vanuit hechte vriendschap en een gezamenlijke voorliefde voor motoren, sterke pasvormen en tijdloze designs.

25 mei 2015 Read more
‘Lee 101 Logger’ sinds 2008 zeker 800 dagen gedragen

‘Lee 101 Logger’ sinds 2008 zeker 800 dagen gedragen

In de afgelopen 10 jaar hebben we bij Daily veel denim projecten voorbij zien komen, maar het project van onze eigen Jamey is het uitlichten waard. Zijn favoriete spijkerbroek, de Lee 101 Logger, heeft in de afgelopen 7 jaar het nodige te verduren gehad.

20 mei 2015 Read more