Op dit moment is de zomer nog volop bezig en dragen we vooral rokjes, korte broeken, crop tops en zomerse jurken. Maar de fashionshows voor aankomende winter zijn al geweest. De wintercollectie hangt volgende maand ook al in de winkels, en stiekem kunnen we hier niet op wachten. Maar welke trends gaan we zien in de winter van 2022? De trens lopen erg uiteen, maar dat betekent dat er voor iedereen iets leuks tussen zit. 

De grootste fashion trends die we deze winter gaan zien, staan in de volgende opsomming beschreven. 

Opvallende tailoring

Inmiddels heeft elke dame wel een of meerdere matchende pakken in de kast hangen, tenminste daar gaan we van uit. Wanneer je in de winkels rondkijkt, zie je vaak de opvallendste kleuren pakken hangen. Voorheen werden vaak zwarte, bruine of grijze pakken gedragen in het kantoor leven of bij zakelijke afspraken. Inmiddels zijn er pakken in alle kleuren te vinden en hoeft het niet alleen maar gedragen worden bij zakelijke afspraken. Ga jij een dagje winkelen? Trek je gekleurde pak aan. Hoe kleurrijker hoe beter!

Leren materialen

Leer dragen wordt een grote trend deze winter. Voorheen zagen we vooral leren broeken, maar leren corset tops of leren jassen komen terug. Uiteraard worden hier ook de imitatieleren broeken mee bedoeld, of de imitatieleren zwart jas. Wil jij liever geen leer dragen, dan kan je ook mee met de trend door bijvoorbeeld leren laarzen te dragen. 

Tweed

Iets wat we afgelopen jaar ook veel zagen, en dus deze winter weer veel gaan zien, is tweed. Tweed zie je terug in broeken, rokjes of blazers. UIteraard zie je de tweed ook terug bij matching sets, zoals een pantalon met bijpassende blazer. Tweed is zo’n stof dat wanneer je dit aantrekt, je er meteen chic uitziet. Ideaal wanneer jij een belangrijke zakelijke afspraak hebt. 

Doorzichtige materialen

Een zeer gedurfde trend die er deze winter aan gaat komen. Doorzichtige materialen ga je terug zien bij tops, maar ook bij rokken en jurken. Hierbij wordt net genoeg bedekt. Draag bijvoorbeeld een bralet onder een doorzichtige top, doe er een blazer overheen en je hebt een hele leuke outfit!

Door luca

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *