Afgelopen jaar is de Apple Watch serie 7 uitgebracht. Helaas was deze voor veel mensen een tegenvaller. Er was geen verandering in het design en de vernieuwingen waren zeer beperkt. Deze Apple Watch leek erg op de vorige editie. Maar voor Apple betekent dit nieuwe ronde nieuwe kansen, want waar gaan ze in 2022 mee komen? Er gaan verschillende geruchten, waaronder dat er dit jaar drie nieuwe Apple Watch modellen uitgebracht worden. 

Apple Watch serie 8 

UIt verschillende betrouwbare bronnen kunnen we concluderen dat we dit jaar een Apple Watch serie 8 kunnen verwachten. Er gaan geruchten dat dit model met een sensor komt, die de lichaamstemperatuur kan bepalen. Het zou geen echte meeting geven, maar wel of deze hoger of lager is dan normaal. Deze toevoeging is zeer handig te gebruiken, zeker als je terugkijkt naar de afgelopen twee jaren.  

Wat mogelijk ook met het nieuwe model kan, is dat de Apple Watch verbinding kan maken met een speciaal satellietnetwerk. Via dit netwerk kan de gebruiker hulpdiensten bellen en korte tekstberichten versturen naar SOS-contacten. Echter is nog niet bekend of deze functie bij het aankomende nieuwe model van de Apple Watch inbegrepen zit of dat we hier nog op moeten wachten. 

Daarnaast gaan er geruchten dat je met de nieuwe Apple Watch je bloedsuikerspiegel zou kunnen meten. Echter blijkt uit een rapport van de Britse gezondheidstechnologie dat deze functie nog een paar jaar op zich moet laten wachten. Deze functie komt mogelijk pas in 2024. 

Ook wil Apple bij het nieuwe model een energiebesparingsmodus introduceren Wanneer je momenteel op je Apple Watch de spaarstand activeert, toont het horloge alleen nog de tijd. Bij de volgende serie komt hier mogelijk verandering in en zal je de Apple Watch daadwerkelijk kunnen gebruiken. Echter zullen dit wel beperkte functies zijn. 

Als laatste zal de batterij van het nieuwste model ook langer meegaat. In de nieuwe Apple Watch komt namelijk een grotere batterij, die ervoor zorgt dat het horloge langer meegaat.

Welke andere modellen?

Het gerucht gaat dat Apple komt met een speciale Apple Watch voor sporters. Deze editie krijgt een extra stevig ontwerpen met een behuizing die beter bestand is tegen krassen en deuken. 

Momenteel is er nog onduidelijk wat de derde variant gaat zijn dit jaar en of deze derde variant nog komt. Wel is bekend dat de Apple Watch serie 8 in september 2022 uit zal komen.

 

Door luca

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *