De zomer is nog volop bezig en wij kunnen nog niet denken aan dikke truien en winterjassen, maar voor de fashion wereld is de winter al opkomst. De fashionshows over de nieuwste wintercollectie zijn al geweest en binnenkort hangen deze in de winkels. Bij deze fashionshows zijn naast de stijlen, ook de modekleuren te zien die wij deze winter veel gaan zien. Het loopt uiteen van rustige kern kleuren tot opvallende eye catchers. Hieronder staan de modekleuren die deze winter een hoofdrol spelen in de winkels. 

Violet

Violet staat in het teken van leven. Een opvallende uitsprekende kleur, maar zeer mooi te combineren met bijvoorbeeld roze of een neutrale kleur. Violet zie je terug in broeken en blouses, maar ook in de hippe cowboylaarzen. Sla twee trends in een, door paarse cowboylaarzen te scoren!

Kosmische tinten

Onder de kosmische tinten vallen de kleuren donkerblauw, zwart en grijs. Deze tinten zorgen voor rust en kalmte. Daarnaast passen deze tinten bij de meeste andere kleuren en ze zijn daardoor goed te combineren. Een donkere wassing van een jeans mag absoluut niet ontbreken in jouw wintergarderobe. 

Tiger oranje

Het tegenovergestelde van de kosmische tint, is de tiger oranje. Deze kleur staat in het teken van energie en opwinding. Deze opvallende kleur brengt vrolijkheid met zich mee. Tiger oranje kan mooi gecombineerd worden met kosmische tinten. De tiger oranje zie je terug in truien of broeken, maar ook veel in tassen. Een mooie accessoires die je met meerdere outfits kan combineren!

Fiery Lava

Een klassieke herfstkleur die we vaker zijn, maar dan met een twist. Voor deze winter zijn de modekleuren Lava Falls en Molten Lava helemaal hip. Deze kleuren staan in het teken van vurigheid. Deze kleur zie je terug in donkere en lichtere tinten, en past daardoor bij elke huiskleuren.

Door luca

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *